Bedrijfstuinen

Een bedrijfstuin als jouw groene visitekaartje

Een goed verzorgde, groene bedrijfstuin geeft niet alleen extra kleur en uitstraling aan jouw bedrijf, het zorgt er vaak ook voor dat jouw bedrijf een bijdrage levert aan een beter klimaat. Bij Florissant maken wij van jouw bedrijfstuin een echte groene eyecatcher. Wij denken graag mee op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Laten we een kennismaken met een goede bak koffie om samen jouw bedrijfstuin te bespreken.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen duurzame bedrijfstuin

  • Een duurzame bedrijfstuin laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent (MVO);
  • MVO trekt nieuw personeel aan en behoudt personeel;
  • Een bedrijfstuin is een fijne, besloten plek voor een vergadering of goede wandeling;
  • Als bedrijf krijg je subsidie om je tuin te verduurzamen.

Duurzame doelen en subsidies

Als je ervoor kiest om jouw bedrijfstuin duurzaam te maken, dan kun je aanspraak maken op subsidies. Je draagt met een duurzame bedrijfstuin namelijk bij aan de Sustainable Development Goals 11, 13 en 15. Subsidie krijg je bijvoorbeeld voor de aanleg van een sedumdak. Ook is het mogelijk om subsidie te krijgen voor het afkoppelen van regenwater en het aansluiten van een regenwaterafvoer op hemelwaterriolering. Onze ontwerpers kunnen je helpen met het bekijken van deze subsidies. Welke planten passen goed bij de omgeving en het klimaat? En welke verlichting is bijvoorbeeld duurzaam? Met een mooi ontwerp en een duurzaam karakter is je bedrijfstuin klaar voor de toekomst en laat je zien dat je begaan bent met het milieu.

Werkwijze

Bij Florissant Tuinen vinden we persoonlijk contact belangrijk. We werken dan ook altijd met 1 vast contactpersoon. Graag komen we langs om de doelen van jouw bedrijfstuin te bespreken. Wil je bijvoorbeeld een moderne tuin als groen visitekaartje van jouw bedrijf? Of wil je inspelen op duurzame aspecten in deze tuin? Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag met een concept ontwerp. Dit bestaat uit een schetsontwerp, definitief ontwerp, materialen plan, offerte voor aanleg en 3D-impressies. Na 20 jaar ervaring hebben we een veel feeling gekregen met hoe we bedrijfstuinen uniek en passend maken.

Zodra het ontwerp akkoord is, plannen we een afspraak om de schep in de grond te steken en aan de slag te gaan bij jouw bedrijf. Houd hierbij ook rekening met je werknemers omdat parkeren bijvoorbeeld lastig kan zijn. Graag nemen wij ook het onderhoud van de bedrijfstuin voor onze rekening zodat de tuin in een mooie conditie blijft.

Bedrijfstuin laten aanleggen?

Wil je een bedrijfstuin laten aanleggen? Neem vrijblijvend contact op door ons een berichtje te sturen of ons op te bellen. We denken graag met je mee en een eerste offerte is altijd vrijblijvend. Onze deur staat altijd voor je open.

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier de plaats van uw bedrijf in
Vul hier uw telefoonnummer in
Laat hier uw bericht achter
Uw bericht is in goede orde ontvangt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl