Hovenier Breda

Kan jouw tuin wat liefde gebruiken en ben je op zoek naar een hovenier in Breda? Florissant Tuinen trekt graag de handschoenen aan. Van tuinontwerp en aanleg tot het onderhoud van je gloednieuwe (of iets minder nieuwe) tuin. Ons team heeft jarenlange ervaring. Tuinen aanpakken is onze passie. Dus woon je in Breda en wil je jouw tuin graag laten omtoveren? Neem gerust contact met ons op. We drinken graag een kop koffie om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hovenier nodig in Breda?

Zoek je een hovenier in de omgeving van Breda? Florissant Tuinen helpt je graag verder. Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag met het tuinontwerp, de aanleg en zelfs het tuinonderhoud kunnen wij je uit handen nemen. 

Voordat we aan de slag gaan, is het fijn als je al voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld na over:

  • het doel van de tuin. Wil je lekker ravotten met de kinderen of moet je vooral tot rust kunnen komen? 
  • de stijl van de tuin en huis. Is je tuin modern? Dan past daar ook een strakke, minimalistische tuin bij. Maar bij een boerderijtje komt een landelijke tuin vaak beter uit. 
  • de hoeveelheid onderhoud. Als je graag een tuin vol bloemen en planten wil, betekent dat ook meer onderhoud. Leuk als je graag in de tuin Cancel staat, maar misschien hou je daar niet van. Florissant Tuinen kan ook het tuinonderhoud voor je regelen.

Geen zorgen als je nog niet zeker weet wat je wil. Onze ervaren hoveniers hebben jarenlange ervaring met tuinprojecten en adviseren je graag. Dus laten we samen kijken wat we voor jouw tuin kunnen doen!

Onze werkwijze

Als hovenier in Breda zijn we elke dag bezig met het creëren van mooie, nieuwe tuinen. We gaan aan de slag met jouw ideeën en zorgen dat het ontwerp dat in je hoofd zit op de tekentafel belandt. Om het plaatje vervolgens echt tot leven te brengen, maken we ook 3D-ontwerpen. Zo zie je meteen hoe jouw tuin eruit gaat zien en kunnen we het design ook perfect afstemmen op de rest van de omgeving en het huis.

Als het ontwerp helemaal naar wens is, stellen we een offerte op. Na jouw goedkeuring, kunnen we aan de slag met de aanleg. Tijdens het hele proces houden we je op de hoogte. Als je het fijn vindt, houden we je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo maken we er samen een succes van!

Tuin laten onderhouden

Heb je geen groene vingers of simpelweg geen tijd of zin om je tuin te onderhouden? Geen probleem! Bij Florissant Tuinen hebben we onderhoudspakketten samengesteld zodat jij het hele jaar door kunt genieten van een mooie tuin zonder zelf de handen uit de mouwen te hoeven steken. We houden bijvoorbeeld het gras netjes, snoeien de struiken en zorgen ervoor dat je tuin klaar is voor het nieuwe seizoen.

Plan jouw oriëntatiegesprek

Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare hovenier in Breda die alles kan regelen van tuinontwerp tot tuinonderhoud? Florissant Tuinen is hét ervaren hoveniersteam dat je zoekt. We zorgen ervoor dat jouw tuin er spik en span uitziet. 

Is het tijd geworden om jouw tuinplannen te bespreken en wil je graag meer weten? We komen graag bij je langs. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl