Hovenier Etten-Leur

Florissant Tuinen is de hovenier van omgeving Etten-Leur. Ondanks dat wij zelf gevestigd zijn in Oosterhout, hebben wij al veel tuinen mogen opleveren of onderhouden in Etten-Leur. Is jouw tuin niet een oase van rust, maar juist een doorn in het oog? Geen probleem, Florissant Tuinen maakt van jouw tuin weer een echte eyecatcher. Samen met jouw input zorgen we ervoor dat jouw tuin weer een eyecatcher wordt. Een plek waar natuur en rust terugkeren of juist waar de kinderen weer kunnen spelen. Wat de wensen ook zijn. Onze hoveniers in Etten-Leur staan klaar om aan de slag te gaan. Van tuinontwerp tot aan onderhoud.

Is jouw tuin in Etten-Leur toe aan een metamorfose? Neem vrijblijvend contact met ons op om een oriëntatiegesprek in te plannen. Dan drinken we gezellig een bak koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele hoveniersbedrijf in Etten-Leur

Voordat onze hoveniers in Etten-Leur aan de slag gaan, is het van groot belang om te overwegen wat jouw exacte wensen zijn voor de tuin. Ook de stijl van zowel de tuin als het huis speelt een belangrijke rol. Heb je bijvoorbeeld een modern huis? Dan sluit een strakke en moderne tuin daar vaak perfect bij aan. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken hoeveel tijd je wilt besteden aan tuinieren. Een landelijke tuin vol bloemen en planten vergt namelijk meer onderhoud. Als dit niet jouw voorkeur heeft, kunnen we samen naar alternatieve mogelijkheden kijken. We kunnen bijvoorbeeld een onderhoudsarme tuin ontwerpen of afspreken dat we regelmatig jouw tuin op orde brengen.

Maak je geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wilt. Ons team staat voor je klaar en heeft al veel succesvolle tuinprojecten uitgevoerd. Laten we samen onderzoeken wat we kunnen betekenen voor jouw tuin!

Ontwerp & aanleg van alle tuinen

Samen met jouw wensen en behoeften, gecombineerd met ons vakmanschap, streven we ernaar om jouw droomtuin te realiseren. Dit proces begint met de eerste schetsen van het tuinontwerp en eindigt bij de uiteindelijke aanleg van jouw tuin. Om je volledig bij het proces te betrekken, maken we gebruik van 3D-ontwerpen, zodat je direct een visueel beeld krijgt van hoe jouw toekomstige tuin eruitziet. We zorgen er altijd voor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de stijl van jouw woning.

Als je akkoord bent met het ontwerp en de bijbehorende offerte, dan is het tijd om onze groene vingers te laten kriebelen! We gaan aan de slag met de daadwerkelijke tuinaanleg volgens het ontwerp. We begrijpen dat je wellicht graag op de hoogte wilt blijven van het proces, daarom houden we indien gewenst regelmatig contact met je. Op die manier kunnen we samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe tuin een groot succes wordt!

Geen groene vingers?

Heb je geen groene vingers en wil je tuinonderhoud het liefste uitbesteden? Ook dat kan bij ons Hoveniersbedrijf nabij Etten-Leur. We hebben onderhoudspakketten samengesteld, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin zonder zelf je handen vuil te maken. Of het nu gaat om het netjes houden van het gras, het snoeien van de struiken of het algemeen onderhoud van je tuin, wij zorgen ervoor dat jouw tuin er ieder seizoen tiptop uitziet.

Neem contact op

Florissant Tuinen is de betrouwbare hovenier in Etten-Leur die je kan helpen bij al je tuinplannen. Ben je klaar om je ideeën te bespreken en wil je graag meer weten over onze diensten? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Neem contact met ons op en plan jouw gesprek direct!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl