Hovenier Oosterhout

Ben je op zoek naar een hovenier in Oosterhout, omdat jouw tuin meer een doorn in het oog is dan een plek om te ontspannen? Geen zorgen, Florissant Tuinen helpt je jouw tuin om te toveren naar een fijne plek. Ons specialistische, ervaren team staat voor je klaar. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud, we helpen je om jouw tuin weer tot bloei te laten komen.

‘Eerst eten’ zeggen we in Oosterhout, maar dan wel het liefst met uitzicht op een bloeiende tuin vinden wij. Is jouw tuin in Oosterhout toe aan een metamorfose? Neem vrijblijvend contact met ons op om een oriëntatiegesprek in te plannen. Dan drinken we gezellig een bak koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Gedreven hovenier in Oosterhout

Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk om te bedenken wat je precies wilt met de tuin. Wil je heerlijk loungen in jouw nieuwe tuin of moet er een (mini)voetbalveldje in het ontwerp komen? Dat zijn belangrijke vragen voor ons ontwerp van jouw tuin.

Ook de stijl van de tuin en het huis zijn van belang. Heb je een modern huis? Dan past daar vaak een strakke en moderne tuin bij. En hoeveel tijd wil je besteden aan tuinieren? Een landelijke tuin vol bloemen en planten vergt meer onderhoud. Als dat niet jouw ding is, is het misschien goed om naar andere mogelijkheden te kijken. Zo kunnen we een onderhoudsarme tuin ontwerpen, of afspreken dat we periodiek jouw tuin in orde maken.

Maak je geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wilt. Onze ervaren hoveniers hebben al veel tuinprojecten gedaan en adviseren je graag. Laten we samen kijken wat we voor jouw tuin kunnen doen!

Van tuinontwerp tot -aanleg

Jouw ideeën vormen het uitgangspunt en met ons vakmanschap en creativiteit zorgen we dat het ontwerp tot leven komt. En om dat plaatje helemaal compleet te maken, maken we gebruik van 3D-ontwerpen zodat je meteen een beeld krijgt van hoe jouw tuin er straks uit gaat zien. Zo kunnen we het design perfect afstemmen op de rest van de omgeving en het huis.

Als het ontwerp naar wens is, stellen we een offerte op en na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met de tuinaanleg. We begrijpen het als je het belangrijk vindt om op de hoogte te worden gehouden van het proces. We nemen daarvoor, indien gewenst, graag regelmatig contact met je op. Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe tuin een succes wordt!

Tuin laten onderhouden

Geen zorgen als je niet de tijd of de groene vingers hebt om je tuin te onderhouden. Bij Florissant Tuinen hebben we onderhoudspakketten samengesteld, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin zonder zelf je handen vuil te maken. Of het nu gaat om het netjes houden van het gras, het snoeien van de struiken of het algemeen onderhoud van je tuin, wij zorgen ervoor dat jouw tuin er ieder seizoen tiptop uitziet.

Plan een oriëntatiegesprek

Florissant Tuinen is de betrouwbare hovenier in Oosterhout die je kan helpen bij al je tuinplannen. Ben je klaar om je ideeën te bespreken en wil je graag meer weten over onze diensten? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Neem contact met ons op en plan jouw gesprek direct! 

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl