Hovenier Tilburg

Ben je op zoek naar een ervaren hovenier in Tilburg die jouw tuinplannen waarmaakt? Of is je tuin toe aan een opfrisbeurt? Florissant Tuinen regelt het voor je. Onze passie is het aanpakken van tuinen. Woon je in omgeving Tilburg en wil je graag je tuin vakkundig laten omtoveren? Neem dan contact op met ons team. We drinken graag een kop koffie samen!

Professionele hovenier nabij Tilburg

Florissant Tuinen is werkzaam in omgeving Tilburg. Als professioneel hoveniersbedrijf met 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Heb je zelf een idee of een ontwerp in je hoofd zitten en wil je dit gerealiseerd zien? Dan gaan we het samen uitwerken naar een tuinontwerp waar je nog lang van kunt genieten.

Het is een behoorlijke klus om rekening te houden met alle ins en outs van een nieuw tuinontwerp. We willen daarom alles weten over jouw tuinplannen. Wordt het een kinderparadijs of verlang je naar een rustige plek? Misschien heb je zelf ook groene vingers en wil je een eigen moestuin beginnen. In ons kennismakingsgesprek bespreken we alle zaken, zodat we samen tot de perfecte tuin komen.

Tuinonderhoud

Hoeveel onderhoud wil je hebben aan je nieuwe tuin? Als je graag een landelijke tuin met veel bloemen en planten wilt, dan zal deze ook meer tuinonderhoud nodig hebben. Hou je daar minder van, dan kun je jouw tuinonderhoud ook overlaten aan ons. Als hoveniers zijn we graag bezig met tuinieren. En dankzij de vele eerder succesvol afgeronde tuinprojecten, kunnen we je goed adviseren en denken we met je mee.

Hoe wij hovenieren

Als hoveniers in Tilburg zijn we altijd bezig met het ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen. We weten precies hoe we jouw ideeën kunnen omzetten in een uniek tuinontwerp. Samen met jou werken we aan het eindontwerp en dit laten we tot leven komen door het maken van 3D-ontwerpen. Zo krijg jij een duidelijk beeld van je nieuwe tuin en kunnen we ook kijken welk design het best in het totaalplaatje past. 

Klopt het totaalplaatje? Dan gaan we aan de slag met een offerte. Na jouw akkoord plannen we een startdatum in. Als je het prettig vindt, houden we je op de hoogte. Het is namelijk jouw investering en jouw project waar we mee bezig zijn. We vinden het daarom erg belangrijk dat je weet hoe het project verloopt. Op deze manier streven we naar een prettige samenwerking en natuurlijk een succesvol project.

Laten we kennismaken

Florissant Tuinen heeft als hovenier in Tilburg 20 jaar ervaring in het proces van tuinontwerp tot tuinonderhoud. We komen graag bij je langs in Tilburg om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op via de website om een vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen. 

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl