Waar te beginnen?

Een goed ontwerp begint bij het maken van een afspraak met Mark, onze ontwerper. We komen hierna bij u langs om de situatie thuis op te nemen. We maken op dat moment kennis en we krijgen een goed gevoel bij uw thuissituatie, iets wat erg belangrijk is tijdens het ontwerpen van uw tuin.

Mark Vlasman – Ontwerper|Eigenaar

De kennismaking

Middels een vrijblijvend oriëntatiegesprek kunt u kennis maken met ons bedrijf dat gevestigd is  in Oosterhout, en ons uw ideeën en plannen voorleggen. Dit wordt ter plaatse bij u thuis gedaan zodat we de tuin gelijk kunnen bekijken en opmeten.  Tevens wordt er een prijs afgesproken voor het tuinontwerp.

Het ontwerp

Op creatieve wijze vertaalt de ontwerper (met opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur) uw wensen en eisen in een uniek en compleet tuinplan. Bijvoorbeeld klassiek, modern,onderhoudsvriendelijk, efficiënt……. Deze wordt uitvoerig toegelicht en besproken. Hieraan gekoppeld worden er ,indien gewenst, een beplantingsplan, materialenplan, matenplan en eventuele detailtekeningen gemaakt.

Uw project

Indien alle tekeningen voor u naar wens zijn,  maken we aan de hand hiervan de offerte. Deze is duidelijk en uitvoerig gespecificeerd zodat alles transparant is. Na eventuele aanpassingen en een akkoord wordt het werk ingepland. Gedurende het gehele proces, van oriëntatiegesprek tot oplevering, wordt er veelvuldig overleg gepleegd met de opdrachtgever zodat er uiteindelijk een ontwerp en werkwijze ontstaat waar deze zich in kan vinden.

De aanleg van uw tuin Breda

Is uw interesse gewekt?

LAAT ONS WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN
NEEM CONTACT OP