Project Description

Landelijke tuinen

Wil je graag een landelijke tuin laten ontwerpen en aanleggen? Florissant Tuinen is de expert in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van landelijke tuinen. Of dit nu bij je thuis is of op kantoor. Wij zijn dé ervaren hovenier uit Oosterhout en specialist in het ontwerpen van diverse tuinen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een landelijke tuin? Neem snel contact met ons op. We maken graag kennis met je en horen eerst wat de ideeën, wensen of plannen zijn voor jouw landelijke voor- of achter- of bedrijfstuin. 

Verschillende landelijke tuinen

Florissant Tuinen heeft ervaring met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van verschillende landelijke tuinen. De grootte van de tuin maakt niet uit. Of het nu om een voortuin of achtertuin gaat, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Een landelijke tuin brengt veel meer sfeer. De specialisten van Florissant Tuinen weten precies hoe ze een gewone tuin kunnen omtoveren tot een landelijke tuin. Met de juiste materialen en diverse opties komen we samen tot jouw ideale tuin. 

Onze belofte

Al meer dan 20 jaar ontwerpen wij landelijke tuinen en leggen wij deze ook aan. In al die jaren hebben we als hovenier veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden en zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij de klant centraal staat. Wij weten als geen ander dat het project voor de klant spannend kan zijn, waarbij het onbekende een grote rol speelt. Dit wetende, proberen onze hoveniers de klant zo goed mogelijk te begeleiden, waarbij er altijd 1 aanspreekpunt is op jouw project. Er is dagelijks overleg met de klant. Dit is erg belangrijk. Het wordt natuurlijk jouw oase en die willen we zo goed mogelijk realiseren voor je.

Bekijk onze portfolio

Neem ook een kijkje in onze collectie van de landelijke tuinen die we de laatste tijd hebben aangelegd. Get inspired!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in het ontwerpen van een landelijke tuin? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl