Project Description

Moderne tuinen

Moderne tuin laten maken? Kies voor Florissant Tuinen! Wij ontwerpen en leggen al vele jaren moderne tuinen aan. We mogen dan ook gerust stellen dat wij de expert zijn in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van moderne tuinen. Of dit nu bij je thuis is of op kantoor. Wij zijn dé ervaren hovenier uit Oosterhout en specialist in het ontwerpen van diverse tuinen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne tuin? Neem snel contact met ons op. We maken graag kennis met je en horen eerst wat de ideeën, wensen of plannen zijn voor jouw strakke, moderne voor- of achter- of bedrijfstuin. 

Diverse moderne tuinen

Florissant Tuinen heeft ervaring met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van verschillende strakke, moderne tuinen. De grootte van de tuin maakt niet uit. Of het nu om een voortuin of achtertuin gaat, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Een moderne tuin is heel gewild en brengt veel meer sfeer. De specialisten van Florissant Tuinen weten precies hoe ze een gewone tuin kunnen omtoveren tot een prachtige hedendaagse tuin. Met de juiste materialen en diverse opties komen we samen tot jouw ideale tuin. 

Onze belofte

Al meer dan 20 jaar ontwerpen wij moderne tuinen en leggen wij deze ook aan. In al die jaren hebben we als hovenier veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden en zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij de klant centraal staat. Wij weten als geen ander dat het project voor de klant spannend kan zijn, waarbij het onbekende een grote rol speelt. Dit wetende, proberen onze hoveniers de klant zo goed mogelijk te begeleiden, waarbij er altijd 1 aanspreekpunt is op jouw project. Er is dagelijks overleg met de klant. Dit is erg belangrijk. Het wordt natuurlijk jouw oase en die willen we zo goed mogelijk realiseren voor je.

Bekijk onze portfolio

Neem ook een kijkje in onze collectie van de moderne tuinen die we de laatste tijd hebben aangelegd. Get inspired!

KENMERKEN

Strakke lijnen
Heldere structuren
Geometrische vormen

MATERIALEN

Beton
Keramiek
Staal
Hout
Grind/split

KLEURSTELLING

Grijs/Antraciet/Wit

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in het ontwerpen van een moderne tuin? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl