Project Description

Overkappingen

Een overkapping kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar een beschutte plek om te ontspannen of een ruimte om buiten te dineren. Florissant Tuinen heeft ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van prachtige overkappingen die aan jouw specifieke wensen voldoen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een overkapping en heb je een ontwerp hiervoor nodig? Neem snel contact met ons op. We maken graag kennis met je en horen eerst wat de ideeën, wensen of plannen zijn voor jouw oase.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Ontwerp van overkappingen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van overkappingen in verschillende stijlen, maten en materialen. Zoek je een moderne uitstraling of mag het wel meer rustiek zijn? Ons ervaren team van hoveniers zal samen met je werken om het ontwerp van jouw dromen te creëren en ervoor te zorgen dat het past bij de stijl van jouw smaak.

Onze diensten omvatten het volledige proces van ontwerp tot installatie. We zullen de buitenruimte inspecteren en de beste opties aan je voorstellen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt ontwerp creëren dat past bij jouw behoeften en budget. We zullen zorg dragen voor alle bouwvergunningen die nodig zijn om jouw overkapping te bouwen. Bovendien beheren wij het project van begin tot eind. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Onze belofte

Al meer dan 20 jaar ontwerpen wij tuinen en overkappingen. Deze leggen wij ook vaak zelf aan. In al die jaren hebben we als hovenier veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden en zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij de klant centraal staat. Wij weten als geen ander dat het project voor de klant spannend kan zijn, waarbij het onbekende een grote rol speelt. Dit wetende, proberen onze hoveniers de klant zo goed mogelijk te begeleiden, waarbij er altijd 1 aanspreekpunt is op jouw project. Er is dagelijks overleg met de klant. Dit is erg belangrijk. Het wordt natuurlijk jouw oase en die willen we zo goed mogelijk realiseren voor je.

Bekijk onze portfolio

Neem ook een kijkje in onze collectie van overkappingen die we de laatste tijd hebben aangelegd. Get inspired!

KENMERKEN

Genieten!
Tot in de late uurtjes
Sfeer verhogend

MATERIALEN

Douglas hout
Eiken hout
Polyester

OPTIES

Filter
Verlichting
Verhoogd?
Vogel&vlinder lokkend

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in het ontwerpen van een overkapping? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl