Project Description

Vijvertuinen

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je buitenruimte? Overweeg dan eens het aanleggen van een vijvertuin! Bij Florissant Tuinen zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvertuinen. Of je nu een kleine vijver in je achtertuin wilt of een grote vijver in je bedrijfstuin, wij hebben de expertise om jouw droomvijver te realiseren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vijvertuin? Neem snel contact met ons op. We maken graag kennis met je en horen eerst wat de ideeën, wensen of plannen zijn voor jouw strakke, voor- of achter- of bedrijfstuin met vijver.

Vijvertuin op maat

Onze hoveniers beginnen met het ontwerpen van de vijvertuin op basis van jouw wensen en ideeën. We kijken naar de grootte van de vijver, de locatie en de planten en dieren die je graag wilt gebruiken. Daarnaast letten we ook op de stijl en sfeer die je wilt creëren, zodat de vijvertuin perfect past bij de rest van je tuin.

Vervolgens gaan we aan de slag met de aanleg van de vijvertuin. We graven de vijver uit en leggen de juiste fundering en beschermlaag aan. Daarna vullen we de vijver met water en voegen we de planten en vissen toe. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat alles op de juiste manier gebeurt en dat de vijver volledig is aangepast aan jouw wensen.

Onderhoud aan jouw tuin

Ook het onderhoud van de vijvertuin nemen wij graag voor onze rekening. We zorgen ervoor dat de vijver goed wordt onderhouden en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Zo kun jij optimaal genieten van je vijvertuin zonder je zorgen te maken over het onderhoud.

Onze belofte

Al meer dan 20 jaar ontwerpen wij tuinen en leggen wij deze ook aan. In al die jaren hebben we als hovenier veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden en zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij de klant centraal staat. Wij weten als geen ander dat het project voor de klant spannend kan zijn, waarbij het onbekende een grote rol speelt. Dit wetende, proberen onze hoveniers de klant zo goed mogelijk te begeleiden, waarbij er altijd 1 aanspreekpunt is op jouw project. Er is dagelijks overleg met de klant. Dit is erg belangrijk. Het wordt natuurlijk jouw oase en die willen we zo goed mogelijk realiseren voor je.

Bekijk onze portfolio

Neem ook een kijkje in onze collectie van de vijvertuinen die we de laatste tijd hebben aangelegd. Get inspired!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in het ontwerpen van een vijvertuin? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl