Wie zijn wij?

WIJ ZIJN SFEERMAKERS VAN NATURE

Mark Vlasman

Ontwerper – Eigenaar

Mark is de oprichter en ontwerper van Florissant Tuinen. Inmiddels telt het bedrijf 13 medewerkers, waardoor hij zich volledig kan bezighouden met ontwerpen. Met zijn vakkundige creatieve inzicht maakt hij ‘vette’ ontwerpen. Het uitgangspunt is de klant natuurlijk. Mark is geïnteresseerd in de medemens en vertaalt dit met gevoel voor ruimte en omstandigheden naar een passend ontwerp. Daarnaast houdt hij van gezelligheid en een geintje op zijn tijd.

Sem Loonen

Tophovenier – Eigenaar

Vanaf dag 1 van Florissant Tuinen is Sem een vaste waarde. Sem is begonnen als voorman en werkt inmiddels alweer een tijd als partner in het bedrijf. Hij is de link tussen het ontwerp op papier en de uitvoering daarvan. Niet alleen op het technische vlak zorgt hij dat alles goed uit de verf komt, ook de offertes én de planning verzorgt deze alleskunner.

Mede door Sem is Florissant Tuinen in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om zijn professionaliteit en prettige samenwerking. Hij is het aanspreekpunt tijdens de aanlegfase van uw tuin.

Hans de Rapper

Voorman tuinaanleg

Onze ‘Padre Familias’ van het bedrijf heeft alles al (mee) gemaakt, alleen de dinosaurussen net niet meer, geloven wij. Het maakt niet uit wat je hem vraagt; ouderwetse klinkers – kinderkoppen – keramische tegels, hij maakt het en hoe! Met zijn ervaring en kennis komt ieder project tot een goed einde. Niet alleen wij en u, als klant, zijn daar blij mee, ook onze jongere werknemers die het vak nóg beter willen leren.

Jeroen Hendriks

Voorman tuinaanleg

Jeroen is een alleskunner in de tuin. Hij voert uw tuinontwerp probleemloos en vakkundig uit en, waar nodig, stuurt bij in overleg met u en de ontwerper. Zijn interesses liggen zowel op het natuurlijke als op het technische vlak. Zo heeft hij enorm veel kijk op het (ver) planten van beplantingen en heeft hij verstand van alle vormen van bestrating, de materialen en de verwerking daarvan.

Jurgen Hereijgers

Voorman tuinonderhoud

Het onderhouden van tuinen is zijn passie, zonder problemen ontzorgt Jurgen u met het onderhoud aan uw tuin. Zijn kennis van tuinen is bijzonder hoog, zonder problemen legt hij alles aan u uit! Daarnaast zorgt hij er snel en vakkundig voor dat uw tuin er strak bij komt te staan.

Wouter Kolen

Hovenier

Het aanleggen van tuinen is Wouter zijn passie, zonder problemen maakt hij uw tuinontwerp werkelijkheid. Zijn diverse interesses zijn hierin erg handig; zo klimt hij met het grootste gemak in de hoogste boom om deze vakkundig te snoeien. Daarnaast zorgt hij er snel en vakkundig voor dat uw tegels er strak in komen te liggen.

Nico Vlasman

Hovenier

Nico is al jaren een vaste kracht en uitgegroeid tot waardevolle collega. Naast het aanleggen van tuinen is het voegen van diverse bestratingen één van zijn specialismes. Uiterst bekwaam en netjes werkt hij uw bestrating af met uithardende voegmortels, zo voorkomen we onkruid of mieren op uw terras!

Jessy Kayen

Hovenier

Deze voorman in-de-dop is een enorme teamplayer, naast het plaatsen van schuttingen krijgt deze sterke man de zwaarste tegels op zijn plek. Door zijn inzicht en zijn hoge eisen aan de kwaliteit van zijn werk is dit een hovenier die met u meedenkt. Hij gaat met het team, de ontwerper en u voor het beste resultaat.

Guus van der Woel

Hovenier

Ooit zat hij als kind op de bank te kijken hoe Mark en Sem de tuin van zijn ouders aanlegden en dacht; ‘dat wil ik ook’. En ja hoor! Deze aanpakker werkt al weer enige tijd bij ons. Hij heeft zeer veel knowhow betreffende het machine-park van Florissant Tuinen. Van de stobbefrees tot de minigraver en van de spitmachine tot de shovel; Guus kan ermee lezen en schrijven.

Roel Raaijmakers

Leerling hovenier

Vers van school en klaar voor het grote werk is onze Roel zeker. Mede door zijn enthousiasme en zijn nieuwkomersblik kunnen we, –  hij, maar ook wij – veel van elkaar leren! Ja, dit jonge talent gaat het maken bij Florissant!

Marvin Zijlmans

Hovenier

Die heeft er zin in, dat is duidelijk te zien. Marvin is net van school, maar al een onmisbare kracht. Deze leergierige en handige jongen willen de voormannen maar wat graag meenemen naar een klus. Deze talentvolle collega ontwikkelt zich tot een vakman.

Tom Broeders

Leerling Hovenier

Op de opleiding op school én bij ons in de tuin leert deze jongen het vak. Zowel in de aanleg van tuinen als bij het onderhoud is Tom inzetbaar en hebben ze hem er graag bij. Steeds meer werkzaamheden maakt hij zich eigen, leuk om te zien als iemand het zo snel oppikt!

Mitch van Gogh

Hovenier

Enthousiaster zien we ze niet vaak! Leuk dat de jeugd op deze manier met het vak bezig is, dat geeft ons energie én een welkome nieuwkomersblik. Hij werkt bij ons mee in de aanleg en het onderhouden van de mooiste tuinen. Nu al heeft hij zijn eigen specialisme, zo last hij bijvoorbeeld cortenstalen randen in elkaar als de beste! Momenteel is hij nog in opleiding, we zijn nieuwsgierig naar hoe hij zich gaat ontwikkelen en ondersteunen hem hier graag in.

Kane van Lent

Leerling Hovenier

Na een leuke en leerzame stageperiode blijft deze enthousiaste nieuwkomer gelukkig plakken! Via de BBL Opleiding volgt hij nog één dag in de week de hoveniersopleiding en de rest van de week werkt hij mee bij het aanleggen van onze tuinen. Het is nu al een gewaardeerde kracht die iedereen mee wil hebben in de ploeg, we zijn erg blij met deze aanpakker!

Karin van Ham

Marketing

Onze ‘social media’ kenner, naast het schrijven van teksten en het bijhouden van de blogs gaat ze regelmatig een ‘rondje langs de velden’ om de meest prachtige foto’s te maken van onze jongens in actie. Fijn om iemand in de buurt te hebben die verstand heeft van tuinen én beplanting die ook nog eens de kennis en know-how heeft betreffende het virtuele deel van een bedrijf.

Jacqueline Tielemans

Administratie

Denk je dat kantoorwerk saai is? Niet met deze Brabantse gezellige dame in de buurt! Jacqueline houdt het bedrijf ‘op papier’ in de lucht. Daar zijn wij als hoveniers  heel gelukkig mee, zo iemand die dat wel heel goed kan.

Wat vinden onze klanten van ons?

VERTEL ONS MEER OVER UW PROJECT

Wij gaan graag met u het gesprek aan over wat wij voor u kunnen betekenen en waarmee we u kunnen helpen uw droomtuin te verwezenlijken. We komen allereerst vrijblijvend langs om uw wensen te inventariseren en al uw wensen en ideeën op papier te zetten, uw budget is hierin erg belangrijk. Aan ons de taak om u te verrassen met onze ideeën en visie!

CONTACT