Tuinaanleg

We helpen u graag uw droomtuin te realiseren!

Wanneer u een tuinontwerp heeft laten maken, dan is de volgende stap het aanleggen van de tuin. Dit kunt u zelf doen, of door ons laten doen. Florissant Tuinen uit Oosterhout is gespecialiseerd in de tuinaanleg van zowel grote als kleine tuinen. Niet alleen particulieren, ook bedrijven kloppen aan voor het ontwerp en de aanleg van een op maat gemaakte tuin. Wanneer u zelf een tuinontwerp heeft gemaakt, kunnen we de mogelijkheden voor de aanleg met u bekijken.

Redenen om te kiezen voor Florissant Tuinen

Door onze vakkundige hoveniers zijn wij in staat om snel en efficiënt in te spelen op uw wensen. Hoveniersbedrijf Florissant Tuinen heeft alle kennis in huis om tuinen vakkundig aan te leggen, van vijverbouw tot het leggen van bestrating en van beregening tot verlichting. Tevens zijn wij uiterst bekwaam om  grote bomen die gekapt moeten worden, voor u te verwijderen. Vaak staan ze op lastige plaatsen of zijn ze gewoon te groot om zelf weg te halen. Wij hebben de expertise in huis en materialen voor om de boom van top tot teen uit te kleden. Zo blijft het veilig en ontstaat er geen schade aan gebouwen en dergelijke. Onze hoveniers blijven tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tuinbranche door middel van het bezoeken van beurzen en het volgen van workshops.

Werkwijze bij de aanleg van uw tuin

Vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat, totdat de laatste plant geplant is, houden wij het gehele traject van de tuinaanleg nauwkeurig in de gaten. Onze werkwijze is zodanig dat er bij wijzigingen of andere omstandigheden altijd een directe terugkoppeling plaatsvindt naar u, de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de tuinaanleg van een project aanwezig zijn. Of dit nu in Oosterhout, Tilburg, Breda of daaromheen is, wij helpen u graag bij uw droomtuin!

Alle producten, van tegels tot bouwwerken en plantmateriaal worden bij aankomst gecontroleerd op zowel kwaliteit als kwantiteit.

Bent u op zoek naar oplossingen voor knelpunten in een bestaand of nog te realiseren tuinontwerp in een straal van 25 km rond Oosterhout, dan helpen wij u graag. Voorbeelden van gemaakte werken zijn onder meer schooltuinen, rotondes, bedrijfstuinen, daktuinen en uiteraard particuliere tuinen, van klein tot groot van Oosterhout tot Breda en van Tilburg tot Etten – Leur.

Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl