Tuinaanleg

Professionele tuinaanleg voor jouw droomtuin!

Wanneer je een tuinontwerp laat maken, dan is de volgende stap het aanleggen van de tuin. Dit kan je zelf of door ons laten doen. Florissant Tuinen uit Oosterhout is gespecialiseerd in de tuinaanleg van zowel grote als kleine tuinen. Niet alleen particulieren, ook bedrijven kloppen aan voor het ontwerp en de aanleg van een op maat gemaakte tuin. Wanneer je zelf een tuinontwerp hebt gemaakt, kunnen we de mogelijkheden voor de aanleg met je bekijken.

Redenen om te kiezen voor Florissant Tuinen

Door onze vakkundige hoveniers zijn wij in staat om snel en efficiënt in te spelen op jouw wensen. Hoveniersbedrijf Florissant Tuinen heeft alle kennis in huis om tuinen vakkundig aan te leggen, van vijverbouw tot het leggen van bestrating en van beregening tot verlichting. Tevens zijn wij uiterst bekwaam om  grote bomen die gekapt moeten worden, voor je te verwijderen. Vaak staan ze op lastige plaatsen of zijn ze gewoon te groot om zelf weg te halen. Wij hebben de expertise in huis en materialen voor om de boom van top tot teen uit te kleden. Zo blijft het veilig en ontstaat er geen schade aan gebouwen en dergelijke. Onze hoveniers blijven tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tuinbranche door middel van het bezoeken van beurzen en het volgen van workshops.

Werkwijze bij de aanleg van uw tuin

Vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat, totdat de laatste plant geplant is, houden wij het gehele traject van de tuinaanleg nauwkeurig in de gaten. Onze werkwijze is zodanig dat er bij wijzigingen of andere omstandigheden altijd een directe terugkoppeling plaatsvindt naar jou. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de tuinaanleg van een project aanwezig zijn. Of dit nu in Oosterhout, Tilburg, Breda of daaromheen is, wij helpen je graag bij jouw droomtuin!

Alle producten, van tegels tot bouwwerken en plantmateriaal worden bij aankomst gecontroleerd op zowel kwaliteit als kwantiteit.

Ben je op zoek naar oplossingen voor knelpunten in een bestaand of nog te realiseren tuinontwerp in een straal van 25 km rond Oosterhout? Dan helpen wij je graag. Voorbeelden van gemaakte werken zijn onder meer schooltuinen, rotondes, bedrijfstuinen, daktuinen en uiteraard particuliere tuinen, van klein tot groot. Wat ook je wens is, wij zijn een specialist in de aanleg van tuinen.

Geef jouw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl