Tuinontwerp Etten-Leur

Heb je een mooi, nieuw tuinontwerp in gedachten voor jouw tuin in Etten-Leur, maar loop je er tegenaan dat het lastig is om te bepalen wat er allemaal nodig is en waar je allemaal rekening mee moet houden? Samen met Florissant Tuinen kun jij, stap voor stap, je eigen tuin ontwerpen en realiseren. Zo helpt Florissant Tuinen jou en kun jij straks genieten van de tuin die je altijd al wilde. Ben je benieuwd waar je allemaal over na kunt denken bij het ontwerpen van je nieuwe tuin? Dat kan ook samen met ons tijdens een bakje koffie!

Professioneel tuinontwerp Etten-Leur

Om te beginnen, is het belangrijk om te bepalen waar de tuin voor moet dienen? Wil je graag dat de kinderen in de tuin kunnen spelen zonder het risico dat de tuin eronder lijdt of wil je juist een tuin waar je heerlijk tot rust komt? Heerlijk luierend tussen de bloemen onder je overkapping? Een tuin laat je niet elk jaar opnieuw ontwerpen dus het is belangrijk om dit niet te overhaasten.

Denk hierbij ook aan de uitstraling die je huis al heeft. Is deze bijvoorbeeld erg landelijk, dan past een minimalistische, strakke tuin er wat minder bij dan wanneer je huis een moderne uitstraling heeft. Geen paniek, Florissant Tuinen kan jou hierbij helpen. Zo komen we samen tot een ontwerp dat past bij jouw huis, tuin en voorkeuren.

Tuinontwerp Etten-Leur
Etten-Leur tuinontwerp
Tuinontwerp laten maken Etten-Leur

Tuinontwerp proces

Ons team vertaalt jouw wensen en eisen in een uniek tuinontwerp. Heb je voorkeuren voor bepaalde materialen of planten? Dan schrijven we dit ook uit. We nemen alles goed met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Om het af te maken, worden de tekeningen in 3D gemaakt, zodat je concreet ziet hoe jouw droomtuin er uit komt te zien.

Is alles zoals jij in gedachten hebt? Dan maken we graag een offerte voor je. Na de nodige aanpassingen en akkoord, gaan we de aanleg met je inplannen. 

Aangezien het jouw idee, project en investering is, vinden wij het niet meer dan normaal om jou op de hoogte te houden van de ontwikkelingen tijdens jouw project. Is iets niet meer haalbaar of kunnen we iets naar voren schuiven? We laten het je weten. We mikken altijd op een fijne samenwerking om zo jouw project tot een mooi einde te brengen.

Tuin laten onderhouden

Nu jouw tuin er spik en span bij ligt, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van je tuin. Florissant Tuinen kan ook het onderhoud van jouw tuin uit handen nemen. We bieden verschillende tuin onderhoudspakketten aan waarbij we de tuin van A tot Z onder handen nemen. Zo weet je zeker dat je tuin er het hele jaar uitziet om door een ringetje te halen.

Wat kost een tuinontwerp Etten-Leur?

Opbouw ontwerpkosten:

  • Intake gesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief tuinontwerp
  • Materialenplan
  • Beplantingsplan
  • Onderhoudsplan
  • Offerte voor aanleg
  • 3D impressies

Onderstaande prijzen gelden voor tuinen in de regio Etten-Leur.

Aanwezige, te behouden oppervlakten (zoals bestratingen bijv.) worden niet tot de oppervlakte berekend.

Indien Florissant tuinen de tuin compleet aanlegt in Etten-Leur, vervallen de kosten van uw tuinontwerp.

 
Oppervlakte: Prijs:
Grotere tuinen op aanvraag – Genoemde prijzen Incl.BTW
51 tot 100 m² € 420,-
101 tot 300 m² € 550,-
301 tot 600 m² € 780,-
601 tot 800 m² € 930,-
801 tot 1000 m² € 1110,-
1001 tot 1500 m² € 1290,-

Geef jouw tuin de aandacht die ze verdient.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Etten-Leur? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl