Hovenier Roosendaal

Florissant Tuinen is de hovenier van Roosendaal en omstreken. Ons hoveniersbedrijf komt oorspronkelijk uit Oosterhout, maar wij hebben al vele mooie tuinprojecten mogen opleveren in de regio van Roosendaal. Is jouw tuin niet de plek waar jij kan ontspannen of is de tuin simpelweg toe aan een opknapbeurt? In beide gevallen staan onze hoveniers klaar voor je. Van tuinontwerp tot aan het onderhoud, wij regelen het voor je.

‘Beleef het in Roosendaal’, een slogan die de stad Roosendaal wil uitdragen. Maar dat begint toch wel eerst in je eigen tuin. Dat vinden wij in ieder geval. Is jouw tuin in Roosendaal toe aan een metamorfose? Neem vrijblijvend contact met ons op om een oriëntatiegesprek in te plannen. Dan drinken we gezellig een bak koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele hoveniersbedrijf in Roosendaal

Voordat onze hoveniers in Roosendaal aan de slag gaan, is het belangrijk om te bedenken wat je precies wilt met de tuin. Ook de stijl van de tuin en het huis zijn van belang. Heb je een modern huis? Dan past daar vaak een strakke en moderne tuin bij. En hoeveel tijd wil je besteden aan tuinieren? Een landelijke tuin vol bloemen en planten vergt meer onderhoud. Als dat niet jouw ding is, is het misschien goed om naar andere mogelijkheden te kijken. Zo kunnen we een onderhoudsarme tuin ontwerpen, of afspreken dat we periodiek jouw tuin in orde maken.

Maak je geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wilt. Wij staan voor je klaar en hebben al veel tuinprojecten mogen uitvoeren. Laten we samen kijken wat we voor jouw tuin kunnen doen!

Ontwerpen & aanleggen van jouw droomtuin

Samen met jouw wensen, behoeften en onze vakmanschap werken we aan jouw droomtuin. Dit begint bij de eerste schetsen van een tuinontwerp en eindigt bij de definitieve aanleg van jouw tuin. Om je volledig bij het proces te betrekken, maken we gebruik van 3D-ontwerpen, zodat je meteen een beeld krijgt hoe jouw tuin eruit komt te zien. Wij zorgen er altijd voor dat het ontwerp aansluit bij de rest van het huis. 

Ben je akkoord met dit ontwerp en de offerte? Fantastisch, dan is het tijd om groene vingers te krijgen! We gaan aan de slag met de tuinaanleg volgens het ontwerp. We begrijpen het als je het belangrijk vindt om op de hoogte te worden gehouden van het proces. We nemen daarvoor, indien gewenst, graag regelmatig contact met je op. Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe tuin een succes wordt!

Geen groene vingers?

Heb je geen groene vingers en wil je tuinonderhoud het liefste uitbesteden? Ook dat kan bij ons Hoveniersbedrijf nabij Roosendaal. We hebben onderhoudspakketten samengesteld, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin zonder zelf je handen vuil te maken. Of het nu gaat om het netjes houden van het gras, het snoeien van de struiken of het algemeen onderhoud van je tuin, wij zorgen ervoor dat jouw tuin er ieder seizoen tiptop uitziet. 

Neem contact op

Florissant Tuinen is de betrouwbare hovenier in Roosendaal die je kan helpen bij al je tuinplannen. Ben je klaar om je ideeën te bespreken en wil je graag meer weten over onze diensten? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Neem contact met ons op en plan jouw gesprek direct!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl