Tuinaanleg Breda

Droom je van een weelderige, groene oase in Breda? Of een strakke, moderne tuin die perfect past bij jouw stadswoning? Florissant Tuinen is dé expert in tuinaanleg Breda. Of je nu al een bestaand tuinontwerp hebt of je deze nog wilt laten maken, bij Florissant Tuinen zorgen we voor vrolijke gezichten. Met meer dan 20 jaar ervaring in tuinaanleg in Breda en omstreken, weten we als geen ander hoe we jouw buitenruimte kunnen transformeren tot een plek waar je echt kunt ontspannen en genieten.

Een tuin voor de toekomst

Een tuin laat je niet ieder jaar aanleggen. We begrijpen dat dit een investering is voor vele jaren genieten in de tuin. Daarom maken we gebruik van de beste materialen en planten. Voorafgaand bepalen we samen met jou welke keuzes in kwaliteit er zijn, en welke voor- en nadelen daaraan zitten. Hierin luisteren we naar jouw wensen, ideeën en dromen voor jouw tuin in Breda, maar geven we je ook een realistische blik. Daarnaast adviseren we je in zaken als plantkeuze en materiaalkeuze voor de lange termijn. Een tuin ontwerpen en aanleggen is wat ons dan ook een gezamenlijk traject. 

Landelijk, modern, strak of weelderig?

Droom je van een romantische, landelijke tuin vol bloeiende bloemen en kronkelende paden, of een strakke, moderne tuin met minimalistische lijnen en moderne materialen? Bekijk online ons portfolio of bel ons vrijblijvend eens op om de mogelijkheden te bespreken. Ook in Breda hebben we veel ervaring met het aanleggen van diverse tuinen. 

Tuinaanleg met een plan

Bij Florissant Tuinen werken we altijd vanuit een doordacht tuinontwerp. Dit ontwerp mag zeker van een andere hand komen, maar we lopen deze graag nog even met je na. Want tuinaanleg in Breda is heel divers: woon je in de stad met beperkte ruimte of aan de rand van de stad met een ruime tuin? En wat zijn je wensen? Ben je een echte natuurliefhebber en zie je het liefst zo veel mogelijk kleuren bloemen? Of is de tuin een verlengstuk van je huis en zoek je een waardige buitenkeuken? Ons team van ervaren hoveniers zorgt ervoor dat jouw tuin zo aangelegd wordt als op de tekeningen. 

Waarom Florissant Tuinen voor tuinaanleg in Breda?

  • 20+ jaar ervaring: we hebben een bewezen staat van dienst in het creëren van prachtige tuinen in Breda.
  • Kwaliteit en vakmanschap: we gebruiken de beste materialen en planten zodat je lang kunt genieten van je tuin.
  • Persoonlijke aanpak: we luisteren naar jouw wensen en creëren een tuin die bij jou past.
  • Breed scala aan stijlen: van landelijk tot modern, we kunnen elke stijl tuin aanleggen in Breda.
  • Expertise in tuinontwerp: we kunnen jouw droomtuin ontwerpen of werken met bestaande plannen.
tuinaanleg breda

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl