Tuinaanleg Oosterhout

Ben je toe aan een volledig nieuwe tuin? Door te investeren in tuinaanleg investeer je in een tuin waar je lang van kunt genieten. In Oosterhout zijn we als hoveniers al 20 jaar een bekende naam omdat we al veel tuinen hebben mogen aanleggen. Van strakke, moderne (stads)tuinen tot weelderige, landelijke ontwerpen. Bij Florissant Tuinen werken we met onze eigen tuinontwerper, maar ook met een bestaand tuinontwerp kunnen we je tuin omtoveren tot een buitenruimte waar je kunt ontspannen. 

Jouw wensen met een realistische blik

Tuinen met hoogwaardige keuzes gaan langer mee en zijn vaak beter voor de natuur. Daarom kiezen wij bij Florissant Tuinen graag voor materialen, bloemen, planten en bomen van hoge kwaliteit. Dat is één keer een flinke investering, maar dit zorgt ervoor dat je jaren kunt genieten van een bloeiende tuin. Voordat we de tuin aanleggen bij jou in Oosterhout, horen we graag jouw wensen en dromen voor de tuin. Wij dromen graag mee, maar geven ook een realistische blik. Zo weten we wat slim is om bijvoorbeeld minder onderhoud te hebben of ieder seizoen iets in bloei te hebben staan. Ook kunnen we een realistische inschatting maken van de investering voor jouw tuinaanleg in Oosterhout.

Romantisch ontspannen of een avontuurlijke kindertuin?

Zoveel mensen, zoveel wensen. In de afgelopen 20 jaar hebben we ervaring opgedaan in veel verschillende type tuinen: van een romantische, landelijke tuin met kabbelende vijver tot een kindvriendelijke, groene moderne tuin. In het tuinontwerp bespreken we alle zaken zodat er tijdens de aanleg van jouw tuin geen verrassingen plaatsvinden. Twijfel je over het ontwerp van jouw droomtuin?  Bekijk online ons portfolio of bel ons vrijblijvend eens op om de mogelijkheden te bespreken.

Een hovenier met mooie extra’s

Al 20 jaar zijn we hovenier in Oosterhout in hart en nieren. In deze jaren hoorden we vaak de wens voor vijvertuinen en overkappingen. Want hoe fijn is het als je nog tot laat buiten kunt zitten op een warme zomerdag, of misschien wel op een wat koudere herfstdag? Daarom hebben we echte specialisten in dienst waarmee we ook deze droomtuinen kunnen realiseren.

Waarom Florissant Tuinen voor tuinaanleg in Oosterhout?

  • Ruim 20 jaar expertise: we hebben een bewezen staat van dienst in het realiseren van prachtige tuinen in Oosterhout.
  • Topkwaliteit en vakmanschap: we maken gebruik van de beste materialen en planten, zodat je jarenlang van je tuin kunt genieten.
  • Persoonlijke benadering: we luisteren naar jouw wensen en creëren een tuin die perfect bij jou past.
  • Veelzijdig in stijlen: van landelijk tot modern, we kunnen elke stijl tuin aanleggen in Oosterhout.
  • Vakbekwaam in tuinontwerp: we kunnen jouw droomtuin ontwerpen of werken met bestaande ontwerpen.
tuinaanleg oosterhout

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Waar gaat het over? *
Geef aan wat het onderwerp van uw bericht is
Laat hier uw bericht achter?
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl