Op zoek naar tuinonderhoud in Tilburg?

Ontdek de expertise van Florissant Tuinen, gevestigd in de buurt van Tilburg. Of je nu een weelderige tuin voor je huis wilt of een professioneel groenproject voor je bedrijf, wij staan voor je klaar. Met ruim 20 jaar ervaring in tuinonderhoud in Tilburg, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf in de tuinbranche. Van particulieren die dromen van een persoonlijke oase tot overheidsinstanties die streven naar groene stadsprojecten; iedereen vindt bij ons de groene vingers die ze zoeken.

Waarom kiezen voor Florissant Tuinen?

  • Deskundigheid: Onze hoveniers zijn niet alleen experts in tuinaanleg en tuinonderhoud in omgeving Tilburg, van vijvertuinen tot verlichting, maar blijven ook up-to-date met de nieuwste trends door regelmatig beurzen te bezoeken en workshops te volgen.
  • Transparantie: Vanaf het eerste tuinontwerp tot de laatste plant, we houden je op de hoogte. Veranderingen? We geven directe terugkoppeling.
  • Diversiteit: Of het nu gaat om schooltuinen, rotondes, bedrijfstuinen of je eigen achtertuin, we hebben een breed scala aan projecten met succes voltooid.

Tuinonderhoud in ieder seizoen

Word jij ook blij van een goed onderhouden tuin, zonder ieder weekend in de tuin te staan? Onze hoveniers werken met jarenlange ervaring, volgens de beste tuintechnieken en met de juiste materialen. Wanneer je kiest voor een onderhoudspakket bij Florissant Tuinen, hoef je je het hele jaar geen zorgen te maken over de klussen in je tuin. We houden voor je in de gaten op welk moment het tuinonderhoud nodig is en je kunt zelf een geschikt tijdstip inplannen voor het gewenste onderhoud.

  • Pakket 1: Comfort – Eenmaal per jaar komen we langs voor een grondige voorjaarsbeurt. Ideaal voor degenen die zelf graag de handen uit de mouwen steken, maar wel wat professionele hulp kunnen gebruiken.
  • Pakket 2: Relax – Tweemaal per jaar zorgen wij voor het grove werk, zodat jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over het onkruid. Ultiem gemak voor de drukbezette tuinliefhebber.
  • Pakket 3: Ontzorgd – Laat alles aan ons over. Met 8 onderhoudsbeurten per jaar zorgen we ervoor dat je tuin er altijd piekfijn bij ligt. Voor degenen die volledig willen genieten zonder zorgen.

Benieuwd naar wat Florissant Tuinen voor jou kan betekenen? Geef je tuin de aandacht die ze verdient en laten we samen de mogelijkheden voor jouw groene droom bespreken. Vul snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl