Tuinontwerp Dongen

Wil je al een tijd je tuin transformeren met een fris, nieuw tuinontwerp, maar worstel je met het bepalen van alle benodigdheden en het overzicht houden van alles waar rekening mee gehouden moet worden? Florissant Tuinen staat, ook voor jouw tuin in Dongen, voor je klaar om je stap voor stap te begeleiden bij het ontwerpen en realiseren van je droomtuin. Onze expertise en begeleiding zorgen ervoor dat jij binnenkort kunt genieten van de tuin die je altijd al hebt gewild Wil je meer weten over alle aspecten waar je aan moet denken tijdens het ontwerpen van je nieuwe tuin? Wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie om samen te brainstormen!

Tuin laten ontwerpen Dongen

Het is essentieel om in het begin te bepalen wat de functie van je tuin moet zijn. Wil je dat je kinderen veilig kunnen spelen in de tuin, of zoek je juist een plek waar je helemaal kunt wegdoezelen tussen je favoriete bloemen en planten? Een tuin ontwerpen is geen proces dat je elk jaar opnieuw wilt doen, dus het is van belang om hier de tijd voor te nemen en niet overhaast te werk te gaan.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de uitstraling van je huis. Als je huis bijvoorbeeld een landelijke uitstraling heeft, past een minimalistische, strakke tuin daar minder goed bij dan wanneer je huis een moderne uitstraling heeft. Maak je geen zorgen, Florissant Tuinen is er om je te helpen. Samen zorgen we ervoor dat het ontwerp van je tuin perfect past bij jouw huis, tuin en persoonlijke voorkeuren.

Tuinontwerp Dongen
Dongen tuinontwerp
Tuinontwerp laten maken Dongen

Tuin ontwerp verloop

Onze vakmannen zetten jouw wensen en eisen om in een uniek ontwerp voor je tuin. Als je een voorkeur hebt voor bepaalde materialen of planten, zorgen we ervoor dat deze in het ontwerp worden opgenomen. We gaan alles uitvoerig met je bespreken, zodat je volledig op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren. Om het helemaal af te maken, creëren we 3D-tekeningen zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw droomtuin eruit gaat zien. Als alles naar wens is, stellen we graag een offerte voor je op. Na de nodige aanpassingen en jouw akkoord gaan we de aanleg van je tuin inplannen. 

Aangezien dit jouw project en investering is, vinden wij het belangrijk om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen tijdens het proces. Als er iets niet meer haalbaar is of als we iets naar voren kunnen schuiven, zullen we dit meteen met je communiceren. Florissant Tuinen streeft altijd naar een prettige samenwerking om zo jouw project tot een einde te brengen, waar jij 100% blij mee bent.

Tuin laten onderhouden

Nu jouw tuin er fantastisch uitziet, is het van belang om deze goed te onderhouden. Dit is de enige manier om zo lang mogelijk van jouw mooie tuin te kunnen blijven genieten. Florissant Tuinen biedt de mogelijkheid om het onderhoud van jouw tuin volledig uit handen te nemen. Wij hebben verschillende onderhoudspakketten beschikbaar waarbij we jouw tuin van begin tot eind verzorgen. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en weet je zeker dat jouw tuin er het hele jaar door piekfijn uitziet.

Wat kost een tuinontwerp Dongen?

Opbouw ontwerpkosten:

  • Intake gesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief tuinontwerp
  • Materialenplan
  • Beplantingsplan
  • Onderhoudsplan
  • Offerte voor aanleg
  • 3D impressies

Onderstaande prijzen gelden voor tuinen in de regio Dongen.

Aanwezige, te behouden oppervlakten (zoals bestratingen bijv.) worden niet tot de oppervlakte berekend.

Indien Florissant tuinen de tuin compleet aanlegt in Dongen, vervallen de kosten van uw tuinontwerp.

 
Oppervlakte: Prijs:
Grotere tuinen op aanvraag – Genoemde prijzen Incl.BTW
51 tot 100 m² € 420,-
101 tot 300 m² € 550,-
301 tot 600 m² € 780,-
601 tot 800 m² € 930,-
801 tot 1000 m² € 1110,-
1001 tot 1500 m² € 1290,-

Geef jouw tuin de aandacht die ze verdient.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Dongen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl