Tuinontwerp Roosendaal

Heb je jouw perfecte tuinontwerp in je hoofd zitten en is het nu zaak om actie te ondernemen zodat jouw droomtuin in Roosendaal wordt gerealiseerd? Florissant Tuinen helpt jou bij het creëren van jouw perfecte tuin. Samen stippelen we een plan uit om jouw tuin om te toveren tot de tuin van je dromen. Florissant Tuinen krijgt jouw tuinontwerp van papier naar de daadwerkelijke grond. Van tuinontwerp tot het uiteindelijke onderhoud van de tuin. Ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het ontwerpen van een droomtuin? We zetten het koffiezetapparaat graag voor je aan!

Professioneel tuinontwerp Roosendaal

De eerste vraag die we je gaan stellen is waarvoor je jouw tuin wil gebruiken? Zie je een tuin vol spelende kinderen voor je of ga je voor een rustgevende, minimalistische tuin? Misschien wil je een lang gekoesterde moestuin beginnen of is het belangrijk om rekening te houden met een geplande aanbouw/tuinhuis? 

Je denkt er misschien niet direct over na, maar welke stijl tuin past goed bij het huis? Heeft deze bijvoorbeeld een moderne uitstraling, dan wil je hier misschien graag een strak en moderne tuin bij. Florissant Tuinen heeft ruime ervaring met tuinprojecten die variëren van landelijke tuinen tot modern, minimalistische tuinen. 

Het is belangrijk om hier meteen over na te denken, zodat we een ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit op jouw tuin. Vind je het bijvoorbeeld leuk om met de tuin bezig te zijn en deze te onderhouden of wil je juist geen omkijken meer naar onderhoud zodra de laatste plant in de grond zit?

Tuinontwerp Roosendaal
Roosendaal tuinontwerp
Tuinontwerp laten maken Roosendaal

Tuinontwerp proces

Florissant Tuinen heeft jarenlange ervaring in het werken met tuinen. Zo kunnen we snel de juiste vertaalslag maken van jouw ideeën naar een origineel tuinontwerp met concreet plan. Dit kunnen we ook uitbreiden met een materialen, beplanting of matenplan.

Om jouw ontwerp tot leven te laten komen, worden de uiteindelijke tekeningen in 3D gemaakt, zodat jij je nieuwe tuin letterlijk voor je kunt zien. Daarnaast kunnen we op deze manier meerdere ontwerpen testen en kijken wat het mooist naar voren komt in jouw tuin.

Is het ontwerp precies zoals jij je tuin voor je ziet? Pas dan gaan we aan de slag met het samenstellen van een offerte. Deze is altijd duidelijk en transparant. We passen het nodige aan en na een akkoord, kunnen we de aanleg gaan inplannen. 

Jouw tuin, jouw project en jouw investering. Logisch dus dat wij je op de hoogte houden van de status van jouw tuin. Hebben we een eerste ontwerp af? Dan polsen we bij jou of dit inderdaad is wat je wenst. Zo gaan we voor een fijne samenwerking en zorgen we ervoor dat jouw project op rolletjes loopt.

Tuinonderhoud

Na het ontwerp en aanleg van je gloednieuwe tuin, heeft je tuin ook onderhoud nodig. Geen zorgen, de hoveniers van Florissant tuinen zijn ook gespecialiseerd in tuinonderhoud. We bieden zelfs meerdere tuin onderhoudspakketten aan, zodat je tuin er het hele jaar er prachtig uitziet. Hieronder vallen bijvoorbeeld het snoeien van beplanting, verticuteren en onderhouden van het gazon.

Wat kost een tuinontwerp Roosendaal?

Opbouw ontwerpkosten:

  • Intake gesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief tuinontwerp
  • Materialenplan
  • Beplantingsplan
  • Onderhoudsplan
  • Offerte voor aanleg
  • 3D impressies

Onderstaande prijzen gelden voor tuinen in de regio Roosendaal.

Aanwezige, te behouden oppervlakten (zoals bestratingen bijv.) worden niet tot de oppervlakte berekend.

Indien Florissant tuinen de tuin compleet aanlegt in Roosendaal, vervallen de kosten van uw tuinontwerp.

 
Oppervlakte: Prijs:
Grotere tuinen op aanvraag – Genoemde prijzen Incl.BTW
51 tot 100 m² € 420,-
101 tot 300 m² € 550,-
301 tot 600 m² € 780,-
601 tot 800 m² € 930,-
801 tot 1000 m² € 1110,-
1001 tot 1500 m² € 1290,-

Geef jouw tuin de aandacht die ze verdient.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Roosendaal? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl