Tuinontwerp Waalwijk

Heb je al een tijd het idee om je tuin in Waalwijk aan te pakken met een nieuw tuinontwerp, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Florissant Tuinen helpt je graag bij het ontwerp en de realisatie van jouw droomtuin, stap voor stap. Onze jarenlange ervaring en begeleiding garanderen dat je binnenkort volop kunt genieten van de tuin waar je altijd al van hebt gedroomd. Ben je benieuwd naar alle aspecten waar je aan moet denken tijdens het ontwerpen van je nieuwe tuin? Dan nodigen we je graag uit voor een oriëntatiegesprek, uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Professioneel tuinontwerp in Waalwijk

Bij het ontwerpen van je tuin is het van cruciaal belang om eerst te bepalen welke functie je tuin moet hebben. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een veilige speelplaats voor je kinderen, of wil je juist een oase van rust en ontspanning tussen je favoriete planten en bloemen? Het ontwerpen en aanleggen van een tuin is geen taak die je elk jaar opnieuw wilt doen, dus het is belangrijk om de tijd te nemen en niet te overhaasten.

Bovendien moet je bij het ontwerpen van je tuin rekening houden met de uitstraling van je huis. Als je huis bijvoorbeeld een landelijke uitstraling heeft, past een moderne, minimalistische tuin daar minder goed bij dan wanneer je huis al een moderne uitstraling heeft. Geen paniek, Florissant Tuinen is er altijd om je te ondersteunen. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp van je tuin stap voor stap vorm krijgt.

Tuinontwerp Waalwijk
Waalwijk tuinontwerp
Tuinontwerp laten maken Waalwijk

Tuin ontwerp: van wens naar aanleg

Ons team zet jouw wensen en eisen om in een uniek en op maat gemaakt tuinontwerp. Als je specifieke voorkeuren hebt voor materialen of planten, dan nemen we deze op in het ontwerp. We gaan uitgebreid met je in gesprek, zodat je volledig op de hoogte bent van alle stappen in het proces. 

Bovendien maken we 3D-tekeningen om je een realistisch beeld te geven van hoe jouw tuinontwerp eruitziet. Als alles naar wens is, stellen we graag een offerte voor je op. Na eventuele aanpassingen en jouw goedkeuring, plannen we de aanleg van je tuin in.

Omdat het gaat om jouw nieuwe tuinontwerp,  vinden we het belangrijk om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen tijdens het proces. Als er iets niet haalbaar blijkt te zijn, of als we suggesties hebben om het resultaat nog beter te maken, dan communiceren we dat direct met je. Florissant Tuinen werkt altijd aan een prettige samenwerking met als doel om jouw project succesvol af te ronden, en dat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met jouw splinternieuwe tuin.

Tuin laten onderhouden

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw prachtige tuin, is goed onderhoud van groot belang. Bij Florissant Tuinen begrijpen we dat maar al te goed en bieden we daarom de mogelijkheid om het onderhoud van jouw tuin volledig aan ons over te laten. Onze vakmensen hebben verschillende onderhoudspakketten samengesteld, waarbij we jouw tuin van A tot Z verzorgen. Zo hoef jij je nergens druk over te maken en ben je verzekerd van een tuin die er het hele jaar door tiptop uitziet. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een onderhoudspakket te kiezen dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wat kost een tuinontwerp Waalwijk?

Opbouw ontwerpkosten:

  • Intake gesprek
  • Schetsontwerp
  • Definitief tuinontwerp
  • Materialenplan
  • Beplantingsplan
  • Onderhoudsplan
  • Offerte voor aanleg
  • 3D impressies

Onderstaande prijzen gelden voor tuinen in de regio Waalwijk.

Aanwezige, te behouden oppervlakten (zoals bestratingen bijv.) worden niet tot de oppervlakte berekend.

Indien Florissant tuinen de tuin compleet aanlegt in Waalwijk, vervallen de kosten van uw tuinontwerp.

 
Oppervlakte: Prijs:
Grotere tuinen op aanvraag – Genoemde prijzen Incl.BTW
51 tot 100 m² € 420,-
101 tot 300 m² € 550,-
301 tot 600 m² € 780,-
601 tot 800 m² € 930,-
801 tot 1000 m² € 1110,-
1001 tot 1500 m² € 1290,-

Geef jouw tuin de aandacht die ze verdient.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in Waalwijk? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl