Op zoek naar tuinonderhoud in Breda?

Ontdek hoe makkelijk het is om je tuin te laten verzorgen en te genieten van een mooie buitenplek zonder gedoe. Met tuinonderhoud in Breda zorgen wij voor alles, van het bedenken van een plan dat bij je past tot het goed bijhouden van de tuin. Of je nu een kleine tuin hebt of een grote, we regelen het allemaal. Wij geven kleur aan je tuin en maken voor jou een plek die bij jou past: van rustig en ontspannen tot een echte kindertuin.

De gemakken van tuinonderhoud

Tuinonderhoud maakt je leven een stuk gemakkelijker. Stel je voor dat je altijd een mooie tuin hebt zonder veel gedoe. Dat is wat zo’n service kan doen!

Ten eerste, je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je je tuin mooi kunt houden. Onze hoveniers weten precies wat ze moeten doen. Ze snoeien de hagen en planten, bemesten de bodem en geven ook advies hoe we met kleine aanpassingen uw tuingenot kunnen optimaliseren. Alles om je tuin er geweldig uit te laten zien.

Ten tweede, denk eens aan de tijd die je bespaart. Tuinieren kost best wel wat tijd en energie. Met een tuinonderhoudservice hoef je dat allemaal niet zelf te doen. Je kunt die tijd gebruiken om andere leuke dingen te doen, zoals ontspannen of leuke activiteiten met je familie en vrienden.

Tot slot: Een goed verzorgde tuin maakt  je huis meer waard. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het laat ook zien dat je goed voor je huis zorgt. Dat kan handig zijn als je ooit besluit je huis te verkopen.

Kortom, een tuinonderhoudservice zorgt voor een prachtige tuin zonder stress en gedoe. Het bespaart je tijd en kan zelfs je huis meer waard maken. Dus waarom zou je het niet eens proberen?

Onze onderhoudspakketten

Om overzicht voor je te creëren hebben we drie soorten onderhoudspakketten samengesteld. Van het meest intensieve, complete onderhoud tot een jaarlijkse vakkundige onderhoudsbeurt. 

Pakket 1: Comfort

Wij komen éénmaal per jaar langs op het moment dat je tuin de meeste zorg en kennis nodig heeft; de voorjaarsbeurt. In februari /maart snoeien we alle planten. De bomen en het gazon krijgen een voorjaarsbeurt. Uiteraard ruimen wij alles achteraf netjes op. Heel comfortabel!

Je verzorgt zelf het hele jaar de rest van de tuin. Denk hierbij aan hagen knippen, blad van het gazon houden in het najaar, onkruid plukken en eventueel tussentijds snoeien

Pakket 2: Relax

Met dit pakket beperk je tuinonderhoud tot onkruid plukken. Dit pakket heeft de werkzaamheden uit het comfort-pakket en nog veel meer. Wij komen tweemaal per jaar langs in de maanden mei, juni, oktober en november om de hagen netjes te snoeien. Zo is het grote werk compleet voor je gedaan en hoef je alleen nog maar het onkruid te doen. Heel relaxed dus!

Pakket 3: Ontzorgd

Geniet van je tuin zonder de zorgen van onderhoud. Het grootste pakket heeft in totaal 8 onderhoudsbeurten, die maandelijks tussen februari en november worden uitgevoerd. Naast de voorjaarsbeurt en het knippen van de hagen zoals in de pakketten ‘Comfort’ en ‘Relax’, zorgen we ervoor dat je tuin er jaarrond netjes bij ligt. Hieronder valt ook het onkruidvrij maken van de tuin en het controleren van de vijver. Ook de zomerbemesting en eventuele tussentijdse snoei nemen we mee. Met dit pakket wordt je zomer nog een stuk ontspannender!

Geef uw tuin de aandacht die ze verdient.

Bent U benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen contact met U op.

Vul hier uw naam in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedankt voor uw bericht, wij gaan ermee aan de slag!
Oeps..Er is iets fout gegaan, probeer het nogmaals.
Bedankt voor uw bericht en de interesse in Florissant tuinen.
OEPS! Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw. Mocht het wederom niet lukken kun u contact opnemen per mail; sem@florissanttuinen.nl